blomstertid.blogg.se

Mitt intresse för blommor har alltid funnits med mig genom min mor, men det var först för några år sedan intresset blev större. Här kommer jag dela mina framgångar och motgångar. Det är min väg från amatör till förhoppningsvis proffs på de blommor jag själv valt att inrikta mig på ;) Hoppas ni får nöje av att följa mina inlägg. Mvh Therese

Adventspyssel

Publicerad 2013-11-23 19:37:00 i Allmänt,

Idag startade jag lite adventspyssel. Jag och sambon har borrat ner granfoten ute och satt fast utegranen samt klätt i utebelysningen i den. Vi har även satt upp belysning på framsidan. Åkte sedan iväg för att handla mossa och kom tillbaka med pyssel ;) Vi tyckte våra isdroppar räcker som ljusslinga i år, så den andra vi hade förra året lyckades vi lösa med att lägga i en genomskinlig vas med lite röd dekoration runt om den som vi stälde in i lyktan =)
 
Ska ta en bild i skymningen då lamporna lyser. Trevligare i trädgården med granen iaf. Nu inväntar vi bara snö så man får den rätta stämningen ;)
 
Resultatet :P Är rätt nöjd med tanke på att det är min första julkrans. Får se om jag ska sätta den på dörren eller om den får fortsätta vara dekoration runt ljuset.
 
 

Orkidé

Publicerad 2013-11-03 00:20:03 i Allmänt,

Införskaffade en ny orkidé idag. Var av sorten Orchidaceae Cymbidium. Blir spännande och se vad de blir för blommor på denna =) Roligt att de finns lite olika varianter på dessa ungkarlsblommor =) Vi får se om jag lyckas med den :P
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela